Asgaard

Fordi RP skal være sjovt

Info om admins

Her kan du læse lidt om vores admins på Asgaard, disse personer har udtalt sig lidt om dem selv.

ShortBeard (Ejer):

Server ejer og ham der betaler for serveren er oppe, jeg driver serveren af lyst og interesse.
Hvad kan jeg sige om mig selv, jeg kan starte med jeg, er tidligere forum moderator på et større online forum.
Jeg valgte at starte Asgaard da jeg sad sammen med Dragonshy og ledte efter en rollespils server vi kunne joine, men vi havde nogen krav, til hvordan serveren skulle være og vi måtte sande at vores ønsker var svære at nå.
Så vi tog chancen og kastede os ud i det, og må indrømme med det resultat vi har fået ud af det, er jeg godt tilfreds! Vi har formået, at skabe et godt og socialt fællesskab.

DragonShy (Med-ejer)

Jeg er Admin, og med-ejer på Asgaard.

JoGunDK (Admin):

(Kommer Snart)

PhoenixMods (Admin, og udvikler):

Jeg er admin på Asgaard, og har ansvaret for whitelist samtaler, sammen med ShortBeard. Jeg står for det tekniske, og udvikling på hjemmesiden. Jeg står også for EMS Service på serveren. Jeg prøver altid på at komme med ideer, og forslag. Som kan være med til at Udvikle Asgaard. Mine værdiger er: Tillid, Respekt, Loyalitet, og ære.

Vagn (Admin):

(Kommer snart)

AlexOlsen_DK (Admin):

Jeg er admin på Asgaard. Har ansvar for APD (Asgaard Police Dept) sammen med Shortbeard & JogunDK. Jeg står med ansvar for at træning & hjælp af radio kommunikation. Mine værdiger er: Tillid, Respekt, Loyalitet og Ydmyghed.

Nyheder på siden:

1 min read
1 min read
1 min read

Covid-19

Pas godt på hinanden derude, faren er stadig ikke slut. Følg sundheds myndighedernes anvisninger. Covid-19 berøre ikke siden, men vi vil være med til, at stoppe smitten, ved at sprede budskabet!